120x600

Alemdar inşaat

30-11-2014 GÜNDEM

TOPLU TAŞIMADA EKONOMİK ADIM

Düzce Belediyesi'ne ait Yeypaş şirketine bağlı toplu taşıma alanında hizmet veren doğalgazlı 30 otobüs, artık yakıtını kendi doğalgaz istasyonundan daha ekonomik bir şekilde elde edecek. TEKSER ve Yeypaş Şirketleri arasında imzalanan anlaşma sonucu Düzce'ye kazandırılacak CNG İstasyonu Ocak ayı sonuna kadar teslim edilecek.

TOPLU TAŞIMADA EKONOMİK ADIM
Bİ tur

Toplu taşımanın en önemli gider unsuru yakıta çözüm üretmek için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güney, Yeypaş Genel Müdürü Kenan Gökmen ve TEKSER Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Fincan masaya oturdu.

Başkan Keleş önderliğinde Düzce'ye kazandırılacak CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) İstasyonu için taraflar arasında anlaşma imzalandı.

Atılan imzalar sonucunda Düzce Belediyesi mücavir alanında toplu taşıma hizmetinin bir kısmını sağlayan doğalgazlı TCV marka 30 otobüs artık yakıtlarını daha ekonomik bir şekilde karşılayacak.

Daha ekonomik ve daha kesintisiz yakıt temini için kurulan istasyonla toplu taşımada kullanılan otobüsler, yakıtlarını çelik hatla direk DERGAZ'dan alacak.

Kurulan istasyonla şirketin aylık yakıt giderinin 60.000 TL civarında azalması planlanıyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, gerçekleştirilen imza töreninde "Bugün burada toplu taşıma sistemi için önemli bir yatırıma imza atıyoruz. Toplu taşıma için hizmet veren TCV marka 30 otobüsün akaryakıtını daha ekonomik ve daha kesintisiz bir şekilde temin etmesi için CNG İstasyonu kuruyoruz. Atılan bu imzaların taraflar ve Düzce'miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Düzce'ye kazandırılacak istasyonun Ocak ayının sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

 





Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları