120x600

Alemdar inşaat

03-02-2020 BOLU

BATI KARADENİZ BÖLGESİ ESBİS EĞİTİMİ BOLU’DA YAPILDI

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin ev sahipliğinde, ESBİS kullanıcı eğitimi semineri 1 Şubat 2020 Cumartesi günü birliklere bağlı oda genel sekreterlerinin tümümün katılımıyla gerçekleştirildi.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ ESBİS EĞİTİMİ BOLU’DA YAPILDI
Bİ tur

T.C. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü 2020 Ocak ayında tüm Türkiye de Esnaf ve Sanatkarlar Bilgi Sistemini ( ESBİS ) güncelleyerek yeni yazılımlar geliştirdi. Bunun üzerine, Esnaf Odaları Birliklerine bağlı oda genel sekreterleri yeni sisteme geçiş aşamasında yaşadıkları sorunlar ve bunların çözüm yolları üzerine Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine dâhil oda Genel Sekreterleri ve Esnaf Sicil Personeline yönelik Bolu da bir eğitim verilmesi istişare edilerek kararlaştırıldı. Açılış konuşmasında BESOB Başkanı Tahir GAYRET öncelikle Ticaret Bakanlığına sunumlarından dolayı ötürü teşekkür etti. Başkan Gayret; “Gelişen ve değişen Dünya’ya bizde ayak uydurmak zorundayız. Yapılan değişiklikleri ve uygulamaları bu seminerler vasıtasıyla sizlerle paylaşmak durumundayız. Sizler odalarınızı dinamik tutmak zorundasınız. Sizlere bu konuda çok iş düşmektedir. Seminerimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni eder ve çalışmalarınızda sizlere başarılar dilerim” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Söz konusu eğitime T.C Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden, Şube Müdürü Ergün EGE katılarak, Odalarda karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları, ESBİS Sicil yenilikleri, Coğrafi Bilgi Sistemi, ESBİS Mobil Uygulama ve ESBİS Muhasebe işlemleri hakkında sunumlar yaparak katılımcılara eğitim verdi.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları