120x600

Alemdar inşaat

08-11-2019 BOLU

Başkan Tanju Özcan’dan 5 bin kişiye kandil pilavı ikramı

Mevlid Kandili dolayısıyla Bolu Belediyesi tarafından 5 bin kişiye pilav ikramında bulunuldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan vatandaşlara pilav ikram ederek kandillerini kutladı.

Başkan Tanju Özcan’dan 5 bin kişiye kandil pilavı ikramı
Bİ tur

Bolu Belediyesi İslam âlemi için önemli günlerden biri olan ‘Mevlid Kandili’ nedeniyle belediye önünde 5 bin kişiye kandil pilavı dağıttı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce aşevinde hazırlatılan 5 bin kişilik pilav, Cuma namazı sonrası vatandaşlara ikram edildi.  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yemek tezgahın başına geçerek, Mevlid Kandillerini kutladığı Bolululara pilav ve ayran ikramında bulundu.

 

Yaklaşık 5 bin kişilik etli pilav kısa sürede tükenirken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada yaptığı açıklamada, “Tüm ilam âleminin Mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyorum. Nice kandillere, sağlıkla, sıhhatle, mutluluk ve huzurla ermeyi Rabbim nasip etsin. Tabi kandiller ve özel günlerimizde toplum olarak bir araya geliyoruz. Bu günkü kandil aynı zamanda Cumaya denk geldi. O anlamda bizde vatandaşlarımıza küçük bir ikramda bulunalım istedik. Hem de karşılıklı olarak birbirimizin kandilini vatandaşlarımızla tebrik etmiş olduk. Nice huzurlu, mutlu kandiller yaşamayı Rabbim nasip etsin” dedi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları