120x600

Alemdar inşaat

17-12-2020 BOLU

Başkan Özcan’dan Arzu Aydın’a Hodri Meydan!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın’ın meclis kürsüsünden kendisi hakkında dile getirdiği eleştirilere cevap verdi. Başkan Özcan Ak Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın’a çağrıda bulunarak; “ben AK Partiye geleyim AK Partinin toplantı salonunda ikimiz oturalım. Konuşmak istediğin ne varsa konuşalım. Bütün basında bunu canlı olarak yayınlasın. Hodri meydan diyorum. Dün ey halk ben Köroğlu’nun torunuyum diyordun. Ben de sana diyorum ki hodri meydan bende Köroğlu’nun torunuyum” dedi.

Başkan Özcan’dan Arzu Aydın’a Hodri Meydan!
Bİ tur

Kendisinin milletvekili olduğu ilk yıllar ile Arzu Aydın’ın  ilk 3 yıllık performansını değerlendiren başkan Özcan ; Sayın Arzu Aydın’ın ilk dönemi ile Tanju Özcan’ın ilk 3 yılının karnesi. Bunlar TBMM kayıtlarında var. TBMM’nin internet sitesine girerseniz görürsünüz. Arzu Aydın’ın milletvekilinin imzasının bulunduğu Meclis soruşturma önergesi boş, sıfır! Milletvekilinin ilk imzasının bulunduğu Meclis Genel Görüşme Önergesi sıfır! Milletvekilinin imzasının bulunduğu yazılı soru önergesi sıfır! Bir önerge bile vermemiş! Milletvekilinin ilk imza sahibi olduğu kanun teklifi; kendisi hazırlayıp bir tane teklif bile vermemiş.  Milletvekilinin ilk imza sahibi olduğu meclis araştırma önergesi boş! Milletvekilinin imzasının olduğu Meclis Araştırma Önergesi sıfır! Milletvekilinin yaptığı konuşmalar: 4 kez kürsüye çıkmış sayın milletvekili. Yaklaşık 3 yıldır milletvekili, 1’inde milletvekili yemini etmek için diğerlerinde de bütçe konuşması yapmış. Yani senede bir kez konuşmuş. Yemini saymazsak 3 kez konuşmuş, ikisinde de beni hedef almış. Bana inanmayan Meclis’in internet sitesine girip bakabilir” şeklinde konuştu.

 

 

Başkan Özcan daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü; “ Peki benim farkım ne? Ben ne yapmışım? Milletvekilinin imzasının bulunduğu yazılı soru önergesi 144 tane! Neler var bunların içinde? Göynük’te telef olan hayvanların, hayvan sahiplerinin durumu da var. Bölücü terör örgütü ile ‘siz ne görüşüyorsunuz?’ diye sormuşum. Taşkesti’deki fındık üreticilerinin sorunlarını çözebilmek için özel önergeler vermişim. Bolu’nun kırsal kalkınma programı destek kapsamına alınması için soru önergeleri vermişim. Bolu’daki imam ihtiyacı için soru önergesi vermişim. 147 tane soru önergesi vardı Bolu’da. Uğraşa uğraşa bunların çoğunu giderdim. Yine Mengen’de ki, Mudurnu’da ki, Yeniçağa’da ki uzman doktor ihtiyaçlarını gündeme getirmişim. Gökçesu’da sağlık ocağı yok demişim. Şu Gökçesu’da bir sağlık ocağı var. Adliyeler kapatılırken en azından Mengen’de ki adliyenin kapatılmasını engelleyebilmişim bir milletvekili olarak. Dörtdivan’ın Orman İşletme Müdürlüğü’nü kapatmışlardı, uğraşa didine açtırmışım. Yine tasarruf gerekçesiyle Bolu’nun köylerindeki direklerdeki sökülürken ben bunları kendime dert edinmişim. Kuran kursu öğreticilerinin haklarını savunmak için önergeler vermişim. MİT Müsteşarının Öcalan’la görüşmesini Türkiye’nin gündemine getiren benim. Milletvekilinin imzası bulunduğu Meclis Soruşturma Önergesi: Bu çok az kullanılır, bir dönemde 10’u geçmez ama 4’ünde benim imzam var.  Milletvekilinin ilk imzasının bulunduğu Meclis Araştırma Önergeleri: Hani çıkıyor anlatıyordum ya Bolu’da tavuk sektörünün sorunları, orman köylülerinin sorunları diye... İlk imza sahibi olduğum 15 tane Mecliste genel görüşme açtırmışım. Bu konuda ilk 3 yılında tüm Meclis’te en fazla kanun teklifi veren, yazılı soru önergesi veren ve genel görüşme önergesi veren milletvekiliyim. Milletvekilinin imzasının bulunduğu Meclis Araştırma Önergeleri ise Tam 157 tane! Milletvekilinin imzasının bulunduğu 4 tane gensorum var. İnanmadığım gensorulara da imza vermedim. Milletvekilinin ilk imza sahibi olduğu kanun önergeleri: Bu çok önemlidir 18 tane kanun teklifini bizzat hazırlayıp vermişim TBMM’ye. Ve bunların birkaç tanesi de kanunlaştı. Yine imzamın bulunduğu başka kanun teklifleri de var. 33 tanesini müşterek kanun teklifi olarak bazı milletvekili arkadaşlarımızla beraber hazırladık.

 

 

“Ben Köroğlu’nun torunuyum” diyen milletvekili böyle tekliften kaçınmaz diye düşünüyorum

Başkan Özcan Ak Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın’a çağrıda bulunarak; “ Bizim sayın milletvekili ile oturup konuşmamız gerekiyor. Meclis kürsüsünde ey halk diyordu. Bende buradan diyorum ki hodri meydan. Bakın sayın milletvekilim, Sayın Arzu Aydın hanımefendi, ben AK Partiye geleyim AK Partinin toplantı salonunda ikimiz oturalım. Konuşmak istediğin ne varsa konuşalım. Bütün basında bunu canlı olarak yayınlasın. Hodri meydan diyorum. Dün ey halk ben Köroğlu’nun torunuyum diyordun. Ben de sana diyorum ki hodri meydan bende Köroğlu’nun torunuyum. Gel milletvekilli dönemini de konuşalım, gel Bolu Belediyesinin eksikleri yanlışları varsa bunları da konuşalım. Varsa Bolu Belediyesinde tüyü bitmemiş yetim hakkı bunu da konuşalım, gel bana hesap sor. Konu başlıklarını sen belirle, AK Partiye gelmeye hazırım. Bu çağrıyı yapıyorum. Herhalde kürsüden “ben Köroğlu’nun torunuyum” diyen milletvekili böyle tekliften kaçınmaz diye düşünüyorum. Gelmeden önce de istediği kadar belediyenin her biriminde her türlü incelemeyi yapsın. Her türlü evrakı versinler” diye konuştu.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları