120x600

Alemdar inşaat

23-04-2020 GÜNDEM

Başkan Özcan’dan anonslu bayram kutlaması

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye hoparlöründen halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Özcan, salgın tehlikesiyle evlerine kalan Bolululara seslenerek, "Yaşadığımız bu süreç emin olun ki; 22 Nisan 1920'den daha zor bir süreç değil. Bu süreçten asla inancımızı yitirmeden, birbirimize kenetlenerek başarıyla çıkacağımıza inancım tamdır. İnşallah 23 Nisan'ı önümüzdeki yıl yine sokaklarda coşku içerisinde kutlayacağız." dedi.

Başkan Özcan’dan anonslu bayram kutlaması
Bİ tur

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl ilk kez evlerinde kutlamak zorunda kalan vatandaşlara belediye anons sisteminden hitap etti.

 

Şehrin dört bir yanındaki hoparlör aracılığıyla Boluların bayramlarını kutlayan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

 

“Değerli Bolulular; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 100. Yılı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. 23 Nisan 1920, Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek Türk milletinin bağımsızlığını dünyaya ilan ettiği tarihtir. Tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan’ın ayrıca çocuklara armağan edilmesi de Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine olan inancının en önemli göstergesidir. Böylesi özel ve güzel bir bayramı maalesef bugün ülkemizin ve dünyanın yaşadığı korona virüs salgını nedeniyle sokaklarda coşkuyla kutlayamıyoruz. Yaşadığımız bu süreç emin olun ki; 22 Nisan 1920’den daha zor bir süreç değil. İşte bu sebeple, bu süreçten asla inancımızı yitirmeden, birbirimize kenetlenerek başarıyla çıkacağımıza inancım tamdır. İnşallah 23 Nisan’ı önümüzdeki yıl yine sokaklarda coşku içerisinde kutlayacağız. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Şimdiden de Ramazan ayımız hayırlı olsun.”

 

 

 

Öte yandan kentte ayrıca, bayram havası yaşanması için gün boyu belediye hoparlörden 23 Nisan şarkıları çalındı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları