120x600

Alemdar inşaat

22-04-2020 GÜNDEM

Başkan Özcan’dan ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ mesajı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özcan, mesajında Bolu halkının 23 Nisan'ını kutlayarak, "İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan'ları milletçe coşkuyla, sağlık, mutluluk içinde kutlayacağız" dedi.

Başkan Özcan’dan ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ mesajı
Bİ tur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Özcan, şu ifadeleri kullandı: “Bağımsız ve özgür yaşama ülküsüyle, demokratik bir Cumhuriyet’e sahip olmak için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusça gösterilen çabaların en önemli dönüm noktalarından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün barışın, sevginin ve umudun temsilcileri, aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

 

“Coşkumuz, mutluluğumuz yüz yıl önceki gibi”

 

Bu yıl 23 Nisan’ı COVİD-19 salgını nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. Ancak coşkumuz, mutluluğumuz yüz yıl önceki gibi aynı. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan’ları milletçe coşkuyla, sağlık, mutluluk içinde kutlayacağız.

 

“Gazi ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum”

 

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canları pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan’larda buluşmak dileğiyle…”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları