120x600

Alemdar inşaat

11-07-2020 SİYASET

BAŞKAN ÖZCAN; ‘BOLU’DA CHP VE İYİ PARTİNİN OYLARI ARTIYOR’

İYİ Partinin 2.Olağan kongresinde bir selamlama konuşması yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan İYİ Parti ile CHP’nin ilişkisini Azerbaycan ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkiye benzeterek; “iki devlet bir millet derler ya biz de aynı onlar gibi olduk. Aslında iki ayrı partiyiz ama Millet İttifakı’nın ortağıyız” dedi. Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı anket çalışmasına dikkat çeken Başkan Özcan; “hem Cumhuriyet Halk Partisinin hem de İyi Partinin Bolu’da ki oyları artıyor. AK Parti’de ciddi oranda bir düşüş var. Bunu memnuniyet duyarak söylüyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZCAN; ‘BOLU’DA CHP VE İYİ PARTİNİN OYLARI ARTIYOR’
Bİ tur

İYİ Parti 2.Olağan kongresinde 157 delegenin oy kullandığı kongrede 156 delegenin oyunu alarak büyük bir başarıya imza atan Ahmet Örnekbaş yeniden il başkanı seçilerek güven tazelemiş oldu. Köroğlu Kongre ve Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mansur Şen  başta olmak üzere  belediye meclis üyeleri, çeşitli ilçelerden gelen İYİ Parti İlçe başkanları ve delegeler iştirak ettiler…

 

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kongrede yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Hani Azerbaycan ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkiyi tarif etmek için iki devlet bir millet derler ya biz de aynı onlar gibi olduk. Aslında iki ayrı partiyiz ama Millet İttifakı’nın ortağıyız. Sizlerle yol yürümekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sayın genel başkan Meral Akşener hanımefendi ile ben Türkiye Büyük Millet Meclisinde 2 yıl çok yakın çalıştım. Odalarımız yan yana kendisi bizim meclis başkan vekilimizdi bende onun Kâtip üyesiydim. Bana ismimle hitap ederdi. Ben de ona abla diye hitap ederdim. Dolayısıyla İyi Partideki yoldaşlarımız ile birlikte Türkiye için mücadele etmek bize gurur veriyor. Yerel seçim sürecinde de millet ittifakı olarak burada Cumhuriyet Halk Partili, İyi Partili ayrımı yapmaksızın herkese şükranlarımı sunuyorum. Hem Cumhuriyet Halk Partili üyelerimiz hem de İyi Partili üyelerimiz bu seçim çalışmalarında ellerinden geleni fazlasıyla ortaya koydular. İnançlı bir şekilde sahaya çıktık ve sonuç aldık. İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2018 genel seçimlerinde oy toplamı belediye sınırlarında yaklaşık %35’di. AK Parti ve MHP ittifakın oy toplamı %62’di. Biz bu %35’i %53’e taşıdık. Onlar %62’den %45’e düştü. Böyle bir seçim kazandık. Önemli olan seçim kazanmak değil verdiğimiz sözleri tutmak. Bundan sonra Bolu’nun geleceğine doğru yön verebilmektir.

 

 

“Şunu samimiyetle söylüyorum her gün çalışıyoruz”

Kovid-19 sürecinde evde hiç oturmadım. Geldim belediyede çalıştım. Binlerce okuyamadığım evrak vardı bunları okudum Öğrenmem gereken yeni şeyler vardı. Kovid-19 sürecinde belki birçok insan dinlendi ama ben daha çok yoruldum. Yeni şeyler öğrenme ve denetleme açısından çok verimli bir süreç oldu. Geçtiğimiz günlerde yaptırdığımız çalışmasında belediye hizmetleri ile ilgili konularda soruldu. Siyasi bölümü ile ilgili olarak bilgi vermem gerekirse hem Cumhuriyet Halk Partisinin hem de İyi Partinin Bolu’da ki oyları artıyor. AK Parti’de ciddi oranda bir düşüş var. Bunu memnuniyet duyarak söylüyorum. Bugüne kadar Bolu’da kimseyi birbirinden ayırmadık" 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları