120x600

Alemdar inşaat

25-10-2022 SİYASET

Başkan Örnekbaş; ‘Az kaldı biz çözeceğiz’

İYİ Parti kuruluşunun 5’inci yıldönümünü Anıtpark’ta gerçekleştirdiği törenle kutladı. Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle sade bir töreni tercih ettiklerini söyleyen İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ; “Bu kötü gidişleri bu umutsuzluğu yıkmak için önümüzdeki Mayıs ya da Haziran ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde hep beraber hep birlikte omuz omuza vererek İYİ Partimizi 1’inci Parti olarak çıkarmak zorundayız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Örnekbaş; ‘Az kaldı biz çözeceğiz’
Bİ tur

İYİ Parti kuruluşunun 5’inci yıldönümünü Anıtpark’ta gerçekleştirdiği törenle kutladı. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kürsüye ilk olarak İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler çıktı. Güler; “İYİ Parti; 5 yıl önce 25 Ekim 2017’de Türkiye cumhuriyetinin kuruluş felsefesine uygun olarak 21. Yüzyıla ekonomisi sağlam birlik ve beraberlik ruhundan uzaklaşmamış, kuvvetler ayrılığına dayanan parlamenter demokrasiyi tekrar test etmek, Türk milletini hak ettiği, özgür, adil ve refah seviyesine ulaştıracak politikaları yaşama geçirmek amacıyla kurulmuştur. 5 yılda ülkemizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlarken ciddi engeller ile karşılaştık. Milletimizin umut olarak görüp bizi çağırdığı bugünlere ciddi mücadeleler vererek geldik. Önümüzdeki zamanlarda da kuruluş amaçlarımız gerçekleştirmek Türkiye cumhuriyetinin çağdaş, uygar, adil ve huzurlu bir yere taşımak için inanç ve kararlılıkla bütün İYİ Parti kadroları genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde mücadele ediyoruz. Her geçen gün büyüyüp güçlenen partimiz dün olduğu gibi bugünde her türlü engeli aşıp, cesaret ve kararlılıkla bu ülkenin aydınlığa çıkmasına öncülük edecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

Daha sonra kürsüye gelen İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Bundan 5 yıl önce Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında yola çıkan cesurlar hareketi her yıl katlanarak ve büyüyerek bugün Türkiye’deki insanlarımızın ve halkımızın umudu haline gelmiştir. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek seçimlerde de bu umudun 1'inci parti çıkarak vatandaşlarımız tarafından hayata geçirilecektir. Neden umudu olmuştur? Biliyorsunuz arkadaşlar, ülkemiz özellikle yönetim tarzında başkanlık sistemine geçildikten sonra gitmeyen, aksayan birçok yönler ortaya çıkmıştır. Bu aksamalardan dolayı, insanlarımızın umutları kalmamıştır. Gençlerimizin umutları tükenmiştir. Ekonomik olarak hepimiz, çoluğumuz, çocuğumuz bütün vatandaşlarımız sıkıntı içerisinde geleceği iyi görmemektedir. Büyük emekler vererek okuttuğumuz üniversitelere gönderdiğimiz gençlerimiz işsiz gezmektedir. İş umudu kalmamıştır. Yurtdışını umut olarak görmektedir. Biz çocuklarımızı büyüteceğiz, okutacağız ondan sonrada başka milletlere hizmet edecek. Biz bunları asla kabul etmiyoruz.  Ne yapmamız gerekiyor? Adil bir şekilde eğitim sistemini adil işe almaları gerçekleştireceğiz. Üretim anlamında köylümüz ve çiftçimiz sıkıntı içerisindedir. Bürokrasi tıkanmıştır. Herkes, Her şey tek adama bakmaktadır. Bunlar ülkemizi 21. Yüzyılda zora sokan işlerdir. Şu an sokaklarda gezerken çalışma yaparken baktığımız zaman mutlu insan görmekte gerçekten zorlanıyoruz. Bu milletin hakkı bu değildir. Dolayısıyla bu kötü gidişleri bu umutsuzluğu yıkmak için önümüzdeki Mayıs ya da Haziran ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde hep beraber hep birlikte omuz omuza vererek iyi partimizi 1’inci parti olarak çıkarmak zorundayız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah başaracağız. Başarmak zorundayız. Çünkü millet bizi çağırıyor arkadaşlar. Aslında 5. Yıl etkinliklerini çok daha görkemli yapmak için planlama içindeydi genel merkezimiz fakat geçtiğimiz hafta Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen elim bir maden kazası gerçekten yüreklerimiz dağladı. Bizleri derinden üzdü. Bu üzüntü içerisinde iken görkemli kutlamalardan vazgeçip burada büyük önder Atatürk’ümüzün huzurunda çelenk sunmakla toplandık. Dolayısıyla seneye 6. Yıl kutlamalarında iktidar partisi olarak, milletin sorunlarını çözmeye başlamış bir parti olarak kutlayacağız. Bundan da kimsenin hiç şüphesi olmasın. Bartın’daki kazada yitirdiğimiz şehit olan 41 vatandaşımıza Allahtan rahmet,  yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Bu etkinliğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Az kaldı biz çözeceğiz.”

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları