120x600

Alemdar inşaat

02-08-2022 SİYASET

Başkan Karsu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olayın takipçisi olmaya devam edeceğiz’

CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu, Yuva köyünde yaşanan zehirlenmelerin gerçek sebebinin bir an önce bulunması gerektiğini söyleyerek; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum. Burada bir sorun varsa çözüm sürecine katkıda bulunmak istiyoruz. Bugüne kadar olayın gerçek sebebinin bulunamamasını ya da somut bir açıklama yapılmamasını da “düşündürücü” buluyorum” dedi.

Başkan Karsu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olayın takipçisi olmaya devam edeceğiz’
Bİ tur

CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu, Yuva köyünde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “ Geçtiğimiz günlerde parti örgütümüz, Yuva köyünü ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.  Tedavi sürecini tamamlayan yurttaşlarımızı ziyaret ederek, yakınları hâlâ yoğun bakımda tedavi altında olan vatandaşlarımızla konuştu. Yapılan temaslar sonucunda Yuva köyünde yaşayan vatandaşlarımızın ne olup bittiğini hâlâ tam olarak anlayamadığını, olup bitenlere tam olarak anlam veremediğini ve çok telaşlı olduklarını tespit ettik. Aradan geçen süreçte yapılan açıklamalara baktığımızda vatandaşlarımızın yaşadığı zehirlenmelerin kaynağıyla ilgili, nasıl yayıldığıyla ilgili somut bir gelişme olmadığını üzülerek görüyoruz.  Öncelikli olarak su kaynaklı olarak açıklanan zehirlenmelerin bugüne kadar net bir şekilde sudan olduğunu belgeleyen bir açıklama ya da ifade de bulunulmaması akla ister istemez bazı şüpheleri getiriyor.  Kurban bayramı sırasında ortaya çıkan zehirlenmelerin bayram öncesinde de hafif şekilde de olsa yaşandığını söyleyen vatandaşlarımız da var. Yuva köyündeki ziyaretlerimizde tam anlamıyla bir kargaşa olduğu, insanların sorunun kaynağı ve sebebini bilmediği için doğal olarak başına gelenlerle ilgili olarak her şeyi düşündüğü yine tespitlerimiz arasında yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum.”

“Burada bir sorun varsa çözüm sürecine katkıda bulunmak istiyoruz” diyen Karsu “ Bugüne kadar olayın gerçek sebebinin bulunamamasını ya da somut bir açıklama yapılmamasını ise “düşündürücü” buluyorum” biçiminde konuştu.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları