120x600

Alemdar inşaat

29-12-2023 GÜNDEM

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN YENİ YIL MESAJI

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN YENİ YIL MESAJI
Bİ tur

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz, Bolu’muz ve milletimiz açısından önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle dolu bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla yeni bir başlangıç, beklentiler, mutlu yarınların umut ve kararlılığıyla merhaba diyoruz.

Geride bıraktığımız 2023 yılında Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermek, daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak ve üyelerimizin talepleri ile sorunlarına çözümler üretmek amacıyla var gücümüzle çalıştık.

Yeni yılda da temel hedefimiz; bütün enerjimizle yeni projeler üreterek iş dünyamızın her alanda gelişmesini teşvik etmek, üyelerimizin büyümesine destek olmak ve ekonomimizin sürdürülebilir bir ivmeyle ilerlemesine katkı sağlamak ve istihdamı daha çok artırmaktır. Bunun için, yerel ekonomimizin güçlenmesi ve üyelerimizin rekabet avantajlarının artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Bolu’muzu hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, başta Odamızın değerli üyeleri olmak üzere, Bolu içinde ve dışında yaşayan tüm Bolulu hemşehrilerimizin ve milletimizin yeni yılını kutlar; 2024 yılının başta sağlık olmak üzere huzur ve bol kazanç getirmesini dilerim.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları