120x600

Alemdar inşaat

27-10-2023 GÜNDEM

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Bİ tur

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. 100 yıl önce kurulan Türkiye Cumhuriyeti, özgürlüğün, demokrasinin ve ilerlemenin simgesi olmuştur. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemizin ekonomik büyümesine ve istihdamına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz.

Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin çağdaş dünyada hak ettiği yere ulaşma azmiyle dolu bir milat olarak kabul edilmelidir. Bu özel günde, iş dünyası olarak birlik ve beraberlik içinde, daha büyük başarılara ulaşmak için çalışmaya devam etmeliyiz.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin işlerini geliştirmeleri, uluslararası pazarlarda rekabet etmeleri ve sürdürülebilir büyümeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Bu vesiyle; İstiklal Harbinin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ülkemizin istiklali ve istikbali için mücadele eden tüm vatan evlatlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun!”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları