120x600

Alemdar inşaat

31-05-2023 EKONOMİ

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR, TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEYİ’NE SEÇİLDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurulunda gerçekleştirilen seçimlerde TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi asil üyeliğine seçildi.

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR, TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEYİ’NE SEÇİLDİ
Bİ tur

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Başkanlığına 4 yıl için yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun seçildiği TOBB 79. Genel Kurulu 365 Oda/Borsa Başkanları ve delegelerin katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Seçimli genel kurulda TOBB Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimlerinin yanı sıra TOBB bünyesinde görev yapacak kurul ve komisyonların da seçimi gerçekleştirildi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odasından Genel Kurula, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, BTSO TOBB Delegeleri Orhan Kahraman, Necip Çarıkcı, Muzaffer Gündüz ve Savaş Sakarya katıldı.

Seçimler sonucunda BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, TOBB bünyesindeki en önemli konseylerden birisi durumunda olan, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asil Üyeliğine seçildi. Başkan Alemdar, dört yıl boyunca konseyde görev alacak. Alemdar’ın Konsey üyeliğine seçilmesiyle birlikte, Bolu’nun ticareti ve sanayisi noktasında çalışmalar ve lobi oluşturulmasında önemli bir adım atılmış oldu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asil Üyeliğine seçilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm illerin ve bütün Ticaret ve Sanayi Odalarının sorun ve taleplerini TOBB Yönetimine aktarması noktasında önemli bir köprü görevi gören TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi asil üyeliğine şahsımı layık gören başta Türk İş Dünyasının lideri TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Tüm TOBB delegelerine teşekkür ederim. Bolu’muz, ve iş insanlarımızın başkentteki varlığının ve lobisinin artırılması noktasında almış olduğumuz bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bu başarı Bolu’muzun ve Odamızın gururudur, Odamıza ve ilimize hayırlı olsun. Bu vesileyle TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da Türk iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına bir kez daha seçilmiş olması dolayısıyla kutluyorum. Önümüzdeki dönemde yapacağı bütün çalışmalarda başarılarının devamını diliyorum.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları