120x600

Alemdar inşaat

28-09-2023 EKONOMİ

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR İLİMİZDEN TÜRKİYE’NİN İLK 500’ÜNE GİREN FİRMALARI AÇIKLADI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2022 yılı Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında yer alma başarısı gösteren İlimizdeki firmaları açıklayarak, firmalara, ülkemiz ve İlimiz ekonomisine, ihracatına ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR İLİMİZDEN TÜRKİYE’NİN İLK 500’ÜNE GİREN FİRMALARI AÇIKLADI
Bİ tur

Başkan Alemdar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2022 yılı Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına Bolu'da faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odasına  kayıtlı 7 firmanın yer aldığını açıkladı. Alemdar, söz konusu firmalardan 2 tanesinin Bolu merkezli, diğer 5 firmanın ise İlimizde şube olarak üretim tesislerinin bulunduğunu söyledi. 

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Başkan Alemdar; “ İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıklamakta olduğu Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasının 2022 yılı sonuçlarına göre İlimizde faaliyet gösteren Odamıza kayıtlı 7 firma listeye girme başarısı göstermiştir. Bu firmalardan İlimiz merkezli Er Piliç Entegre Tavukçuluk A.Ş. 96. Sırada, Beypi Beypazarı Tarımsal Üretim Pazarlama A.Ş. ise 111. sırada yer aldı. Listeye girme başarısı gösterip de merkezi ilimiz dışında olup İlimizde üretim faaliyetinde bulunan firmalarımızdan Arçelik A.Ş. listede 8.sırada, Yıldız Entegre A.Ş. 32. sırada, Oyak Çimento A.Ş. 73. sırada, Yorglass Cam A.Ş. 369. Sırada, ve Tayeks Dış Ticaret Tekstil A.Ş. 392. sırada yer aldılar. Bolu iş dünyasının çatı kuruluşu olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girme başarısı gösteren Odamız üyesi firmalarımızla ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Ülkemiz ekonomisine, ihracatına ve istihdamına büyük katkılar sağlayan firmalarımızı kutluyor, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları