120x600

Alemdar inşaat

15-09-2023 EKONOMİ

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR 100.YIL BOLU FUARI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Expolif Fuarcılık firma yetkilisi Serdar Erdoğan ile birlikte İlimizde Ulusal ve Yerel yayın yapan basın mensuplarının katılımlarıyla 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Bolu Fuarı ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR 100.YIL BOLU FUARI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI
Bİ tur

Gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Alemdar, Bolu fuarı ile ilgili şu açıklamayı yaptı;“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’miz tarafından yayınlanan ulusal fuar takviminde yer alan ve geleneksel hale gelen Bolu Fuarı’mızı 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Expolife fuarcılık firması ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında, 100 yıl Bolu Fuarı adıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil fuarlarımızı 50’ün üzerinde firmamızın stant açacağı Kalıcı Konutlar fuar alanında Bolu halkımıza ve ziyaretçilere kapılarını açacaktır. Bu yıl son yılların en çok katılımına sahne olacağını beklediğimiz ve şenlik havasında olmasını temenni ettiğimiz 100. Yıl Bolu Fuarı’mıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”

 

 

Konuşmasının devamında Bolu’nun modern bir fuar alanına ihtiyaç duyduğunu da söyleyen Başkan Alemdar, “Bolu iş dünyası olarak fuarlar bizim önemle üzerinde durduğumuz bir konudur. Çünkü ilimizin ve ülkemizin ticaretinin gelişmesi noktasında fuarlar çok önemli bir konuma sahiptir. Firmalarımızın ürettiğini tanıtıp - satabilme noktasında fuarlar en iyi organizasyonlardır. Çünkü fuarlarda ürünler doğrudan müşteriyle buluşmaktadır. Bu anlamda Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kentin arasında son derece önemli bir konumda yer alan Bolu, fuarcılık konusunda Ülkemizin bir cazibe merkezi konumunda olabilecek bir ilimizdir. Sektörel nitelikli ulusal ve uluslararası sayısız fuar organizasyonuna İlimizde yapabiliriz. Ancak bu tarz fuarlar için uygun bir fiziki mekanımız yok. Bildiğiniz gibi, yer olarak Belediye Başkanlığımızın tahsis ettiği Kalıcı Konutlar Pazar yerini fuar alanı olarak kullanıyoruz. Fuarlarımızı daha da büyütüp bölgeye yayabilmek adına modern bir fuar kompleksine İlimizde ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda Bolu Valimize ve Belediye Başkanımıza da bu talebimizi ilettik. İnşallah en kısa sürede bu konunun çözülmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları