120x600

Alemdar inşaat

10-01-2015 BOLU

AK Parti, CHP'den ihraç edilen gençlere sahip çıktı

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, CHP'den ihraç edilen gençlik kolları üyelerine sahip çıktı. İhraçları "sudan bahane" olarak değerlendiren ve gençleri siyasetten uzaklaştırmanın diğer gençlere yapılmış bir nezaketsizlik olduğunu kaydeden Sönmezel,"CHP Bolu İl Örgütünün aldığı disiplin kararından en kısa sürede yapılacak itirazlar sonucu vazgeçmesi en büyük temennimizdir. Buradan şunu da ifade edeyim; diğer genç kardeşlerimize olduğu gibi bu dört kardeşimize de kapımız her zaman açıktır." dedi.

AK Parti, CHP'den ihraç edilen gençlere sahip çıktı
Bİ tur

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel'den CHP Bolu İl Örgütü tarafından sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve beğeniler nedeniyle ihraç edilen 4 genç isme destek geldi.  Genç başkan yaptığı yazılı açıklamada, "Gençlik Kollarında siyaset; zahiri arzuların, hakikat ile yer değiştirmesi ile olur. Ağladıklarınız, güldükleriniz, memleket ve insan diye dertlendikleriniz bakarsınız ki mayanız olur. Köprünüz ayakta kalır. Üzerinden kimlerin geçtiğine, neyi taşıdığına aldırmazsınız. Öteki-Beriki yoktur artık bu köprü üzerinde. Memleketin insanlarını bir araya getirip aralarında iletişimi kuran bir yol vardır sadece. Böylece zamana, tespih tanesi gibi parmaklarınızın ucundan döne döne akıp giden zamana şahit olur kardeşlik hukukunuz. Gençlik siyaseti zordur, emek ister, özveri ister, fedakarlık ister. Her yiğidin yapacağı her kişinin yapacağı iş değildir.Gençlik, alıp yoğrulması gereken, hamdım piştim yandım sözüne binaen, pişirilmesi gereken bir çağdır. Gençlik; Atatürk’ün “bütün ümidim gençliktedir” sözüne mazhar olan bir çağdır!" dedi.

"BU DÖRT KARDEŞİMİZE DE  KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR"

Alınan ihraç kararını basından öğrendiğini  ve karardan büyük üzüntü duyduğunu belirten Sönmezel, "Siyaset sahnesinde gençlere değer veren ve siyaseti gençleştirmeye çalışan,  bunun için de seçilme yaşını 30’dan 25’e indiren ve hatta 18’e indirmeyi planlayan il, ilçe, belediye meclis üyeliklerinde gençlere yer veren Ak Parti’ye mensup bir genç olarak, sudan bahanelerle ve ilginç gerekçelerle gençleri, hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar siyasetten uzaklaştırmak, partiden ihraç etmek öyle zannediyoruz ki siyaset yapan bütün gençlere yapılmış bir nezaketsizliktir. Bu anlamda; CHP Bolu İl Örgütünün aldığı disiplin kararından en kısa sürede yapılacak itirazlar sonucu vazgeçmesi en büyük temennimizdir. Buradan şunu da ifade edeyim; diğer genç kardeşlerimize olduğu gibi bu dört kardeşimize de  kapımız her zaman açıktır. Bu duygu ve düşüncelerle “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” diyen Kurucu Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na gençlere güvendiği için bir kez daha teşekkür ediyor, değerli kamuoyuna saygılar sunuyoruz." diye konuştu.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları