120x600

Alemdar inşaat

06-03-2024 GÜNDEM

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PANELİ BTSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Psikolojik Danışman Hilal Ilgın, Bolu Barosu Başkanı Avukat Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, Girişimci Melike Kaya ve İş İnsanı Sor Bi Pişman Mıyım kitabı yazarı Zuhal Mansfield’ın konuşmacı olarak katıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli gerçekleştirildi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PANELİ BTSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bİ tur

BTSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce gerçekleştirdi. Başkan Yüce konuşmasında, Kadınlar olmaksızın bir toplumun medeni, çağdaş, demokratik ve ekonomik anlamda kalkınmış bir toplum olduğundan söz etmenin mümkün olmayacağını ifade ederek, Kurul olarak hem istihdam hem de girişimcilik açısından kadınlarımızın iş dünyasına katılma sayısını daha da arttırmak ve evinde üretim yapan kadınların da iş dünyasına katılmaları ve ekonomik anlamda güçlenmeleri sağlamak için durmadan çalıştıklarını anlattı.

 

 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ise yaptığı konuşmada, Ülke olarak zenginleşmenin, sosyo-ekonomik anlamda topyekün kalkınmanın ve refaha ulaşmanın yolu, kadınlarımızın bilgi, beceri ve vizyonlarıyla toplumda her alanda yükselmelerine bağlı olduğunu söyleyerek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Kadın Girişimciler Kurulumuz aracılığıyla kadınların girişimciliğinin geliştirilmesine, girişimci düşüncenin giderek daha fazla yaygınlaştırılmasına, iş dünyasında yer almalarına, onların bilgi, beceri ve potansiyellerini kazanıma dönüştürebilmek ve kişisel gelişimlerine destek vererek kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak için çaba harcamaya devam ettiklerini ifade etti.

 

 

Programa katılan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka da panel hakkındaki düşüncelerini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmalar sonrasında TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Doç. Dr. Oya Eru’nun moderatörlüğünde Bolu Barosu Başkanı Avukat Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, Girişimci Melike Kaya ve İş İnsanı Sor Bi Pişman Mıyım kitabı yazarı Zuhal Mansfield, sunumlarını gerçekleştirdiler. Program hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları