120x600

Alemdar inşaat

02-04-2015 SANAT

2015’in ilk konserine davet

Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu, 2015 yılının ilk konserini 4 Nisan 2015 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Koro her zamanki gibi fasılla başlayacağı programında bu kez izleyicilerin karşısına Nihavend Faslı İle çıkacak. Ünlü klarnet üstadı Göksel Kabacı yine fasıla eşlik ederek nağmelere çeşni katacak.

2015’in ilk konserine davet
Bİ tur

Konserin ikinci bölümünde ise yine değişik bir konsept ile bizlere hep ilkleri yaşatacağına söz veren Şef Rıfat Günen tarafından hazırlanan “70’ler ve Nostalji" adı altında 1970-1980 yılları arasında dinlediğimiz "Popüler Müzik, Anadolu Rock, Arabesk, Halk Müziği, Aranjmanlardan" oluşan çok geniş bir yelpazede birbirinden değerli seslerle karşımızda olacak.

 

Konser ile ilgili olarak Koro Şefi ve Yöneticisi Rıfat Günen, ‘’Verdiğimiz sözlerin gereğini ilk gün olduğu gibi bu konserde de yerine getireceğiz.  Nihavend  Faslı ile coşkulu bir tempo yakalayacağız.  Peşine 70 ‘li yıllara özlemimizi gidereceğiz. Kimi zaman hatıralarımız canlanacak hüzünleneceğiz, kimi zaman o günlere güleceğiz ama en önemlisi nerelerden nerelere geldik?..  Adeta bir zaman tünelinden geçeceğiz. Çok eğleneceğinizin garantisini veriyorum. Bolu halkının bugüne dek olduğu gibi bu konserde de teveccühünü eksik etmeyeceğini biliyorum tüm halkımızı ücretsiz olan bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum ve tüm sanatseverlere saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum‘’ dedi. 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SANAT HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları