120x600

Alemdar inşaat

02-03-2024 SİYASET

16 yaşındaki genç İYİ Parti rozeti istedi

İYİ Parti’nin seçim çalışmaları dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Başar Şengül isimli genç, İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Mansur Şen’den parti rozetini istedi. Başar isimli gençle Şen arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti. Şen, gençlerin İYİ Parti’ye olan ilgi ve duyarlılığından etkilendiğini şu sözlerle ifade etti “Gençlerin ilgisi bizi de heyecanlandırıyor. Gençliğimizin umudu İYİ Parti’dir” dedi.

16 yaşındaki genç İYİ Parti rozeti istedi
Bİ tur

İYİ Parti teşkilatı yerel seçimlere bir ay kala sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günün her saatinde başka bir ziyaret ve etkinlik yapan İYİ Parti teşkilatının, esnaf ve vatandaş ziyaretleri verimli sonuçlarla ilerliyor. Vatandaşın giderek artan teveccühü ile karşılanan parti çalışmalarında zaman zaman üye olmak isteyen vatandaşlar partiyi büyütmeye devam ediyor. İYİ Parti’ye olan ilgiyi gösteren durumlardan biri dün teşkilat mensuplarının Gölyüzü Mahallesi esnaf ziyareti esnasında yaşandı. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada Başar Şengül isimli genç Şen’in yanına gelerek “Başkanım parti rozetinizi bana verir misiniz?” diyerek talepte bulundu. Gencin talebinden mutlu olan Şen, Başar Şengül’ün İYİ Parti hakkında neleri merak ettiğini sordu. Başar özellikle milli konularda olan hassasiyetini dile getirerek İYİ Parti’yi yakından takip ettiğini söyledi. Gencin yorumuyla duygulanan Şen, Başar Şengül isimli gençle yaptığı keyifli sohbetin ardından şu değerlendirmeleri yaptı:

 

 

ONLARIN HEYECANI BİZLERE GEÇİYOR

Gençlerimizin partimize ilgi göstermesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bizi merak ediyorlar, ne yapmak istediğimizi anlamaya çalışıyorlar. Onların heyecanı bizlere geçiyor. Sahada çalışma azmimiz artıyor. Bu ülkeye olan sorumluluklarımızı, neden İYİ Parti’de olduğumuzu hatırlayarak tazelenmiş oluyoruz. Başar kardeşim gibi kardeşlerimizin sayısı artsın. Milli manevi konulara olan hassasiyeti yüksek gençlerimiz İnşallah kendi istekleri doğrultusunda bu parti saflarında mücadele etsinler. İYİ Parti gençlerin umududur.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları