120x600

Alemdar inşaat

29-03-2024 SİYASET

- Demirkol Ramazan Etkinliğinde Çocuklarla Buluşuyor

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim yorgunluğunu atmak ve çocuklarla keyifli vakit geçirmek için Ramazan Etkinliği düzenliyor. Anıt Park Tören Alanı'nda saat 14:00'te başlayacak etkinlikte, çocuklar için eğlenceli aktiviteler, dans gösterileri ve lezzetli ikramlar olacak. Unutmayın, geleceğimizin teminatı çocuklar için buluşma vakti.

- Demirkol Ramazan Etkinliğinde Çocuklarla Buluşuyor
Bİ tur

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile tamamladıktan sonra son seçim çalışması gününü geleceğimizin güvencesi çocuklara ayırdı. Cumartesi günü düzenlenecek olan Ramazan Etkinliği'nde çocuklarla bir araya gelecek olan Demirkol, "Bu süreçte ihmal ettiğimiz çocuklarımızla keyifli vakit geçirmek ve seçim sürecinin yorgunluğunu atmak istiyorum. Bütün çocukları aileleri ile birlikte Anıt Park tören alanında cumartesi günü saat 14.00'te Ramazan Etkinliğimize davet ediyorum." dedi.

Anıt Park Tören alanında saat 14:00’te başlayacak Ramazan Etkinliği'nde, çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Palyaçoların da yer alacağı etkinlikte, dans koreografileri, skeçler, gölge oyunları ve mini konserler sunulacak. Miniklere geleneksel Ramazan coşkusuyla Osmanlı macunu, ramazan şerbeti ve patlamış mısır ikramı yapılacak.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları