120x600

Alemdar inşaat

24-12-2015

NANO KAPLAMA INTERTON İŞİTME CİHAZLARI BOLUDA

İşitme cihazlarının güvenirliğini ve dayanıklılığını bu yazımda sizlerle paylaşmak istedim. İşitme sektöründe öyle bir pazar oluştu ki  Türkiye’de, şaşalı tabelalar, lüks görünümlü kliniklerle insanlara kalitesiz ürünler satılır hale geldi. Özellikle Bolu olarak biraz daha bilinçli davranmak adına bu yazımı paylaşmak istedim. İşitme sektörü sağlığın önünde ucu açık bir ticaret pazarı haline getirildi. Bunun önüne geçebilmemiz için bilinçli tüketici olmak gerekiyor. Bir ürünün  fiyatına baktığımız kadar kalitesine de bakmamız ve firmanın güvenirliğini dikkate almamız gerekiyor....

 

Ter ve neme karşı maksimum koruma

Artık tüm yeni ınterton işitme cihazlarımızda  modern nano teknolojisine dayanan ince nano kaplama uygulanır. 

 

 

Nano kaplama, insan saçından bin kat daha ince olan ve işitme cihazının tüm kısımları üzerinde koruyucu bir kaplama sağlayan polimer tabakadır. Ter veya nem ile temas halinde, boncuklar oluşur ve akıp gider.

Nano kaplama, işitme cihazın hem dış kısmını, hem de iç kısmındaki elektroniği tüm sıvılara karşı korur. İşitme cihazlarımızın kullanım ömrünü uzatır ve güvenilirliğini arttırır.

 

Takması daha rahat

Müşterileriniz yaptıkları her şeyde ve her durumda cihazlarını sorunsuz bir şekilde takabilmenin keyfini çıkarabilirler. Yağmur, ter veya nem konusunda endişelenmelerine gerek yok. Sunduğunuz işitme cihazlarının yüksek kalitesi sayesinde kendilerini daha güvende hissediyorlar ve daha memnunlar. 

Kısacası, nano kaplama sorunsuz bir deneyime ve çok mutlu bir müşteriye katkıda bulunur.

 

 

Nano kaplama

Nano kaplama ile ilgili açıklayıcı filmi burada izleyebilirsiniz

Maksimum koruma
Nem veya tere karşı maksimum koruma için nano kaplamalı. Sıvılar ve su kolay bir şekilde akıp gider.

Daha güvenilir
Nem, nano kaplamalı işitme cihazlarına yapışamadığından cihazlara hasar vermek kolay değildir. Daha az nem ve su demek, daha az onarım ve daha az zorluk demektir.

Daha uzun ömür
İç kısımdaki elektroniğe nem girmediğinden neredeyse hiç korozyon olmaz ve bu da işitme cihazının ömrünü uzatır.

Hijyenik
İşitme cihazına hiçbir şey yapışmaz. Nem yok, su yok. Böylece temizlemesi kolaydır ve kullanım ömrü boyunca yeni gibi görünür. 

 

Kapsamlı testler farkını gösterdi

Kapsamlı testlerimiz, Nano kaplamanın farkını gösterdi. İşitme cihazını 5 hafta boyunca sıra dışı nem ve rutubet seviyelerine maruz bıraktık.

Testten sonra, nano kaplamaya sahip olmayan işitme cihazlarının %60'ından fazlası bozulurken ve %100'ü görsel açıdan etkilenirken nano kaplamalı işitme cihazları hiçbir şekilde etkilenmedi.

 

 


www.boluobjektif.com'da yer alan köşe yazarlarının yazıları kendi görüşleridir. Yazdıkları köşe yazılarından dolayı www.boluobjektif.com sorumlu tutulamaz.



Diğer Yazıları
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları