120x600

Alemdar inşaat

03-11-2015

HALK NEDEN AK PARTİ DEDİ SİZCE ?

Öncelikle seçim sonuçları ülkemizin refahı için hayırlı olsun. Ters köşe görüşlerde olanların kafasındaki başlıca soru şunlar; neden Ak Parti ?

 

Nerede hatalıyız? Öncelikle şuna bakmak lazım ki, halk güvenmek istiyor artık. Ak Parti öncesinde yapılan siyasetlere ve siyasetçilerine zerre kadar halk artık güvenmiyor. 7 Haziran seçimlerinde koalisyon diyen halk, 1 Kasım’da tüm yetkiyi  Ak Parti’ye vererek güven tazeledi demektir. Geçmişte söylenen siyaset yalanlarına, kirli siyaset oyunlarına karşı görüyoruz ki halkımız bilinçlenmiş ve nerede nasıl hareket edeceğini çok iyi bilmektedir.

 

 Yeni nesil gençlerimiz olmak üzere ülkenin çoğunluğu Ak Parti demiştir. Artık gençlerimiz “ülkücülük”ten ülkeciliğe geçmiş ve Müslüman bir ülkede dinini de Atatürkçülüğünü de, cumhuriyetçiliğini de özgürce yaşamak istemiştir. Sandıktan çıkan mesaj budur, bunu anlamak istemeyenlere de zaten çok söylenecek bir şey yok. Hepsi kendi analizini zaten sandığa bakınca sanırım görüyordur. Geçmişte halkımızı başkalaştırmışlardır. Hepimiz aynı dini, aynı vatanı, aynı dili konuşurken birileri aramıza nifak tohumları ekmişti, fakat Ak Parti hükümeti hepimizi aynı çatı altına toplamayı başarmıştır.

 

Başarılı bir siyaset geçmişi olan Ak Parti bugün halkın gözünde tek güvenilebilecek parti vizyonunu çizmiştir.

 

Ülkemiz için, halkımız için ve çocuklarımız için seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum, bugün sizinle siyasetten bir şeyler paylaşmak istedim.  İleriki zamanlarda sağlıklı yaşamla ilgili yazılarımla tekrar buluşmak dileğiyle sağlıkla kalın....


www.boluobjektif.com'da yer alan köşe yazarlarının yazıları kendi görüşleridir. Yazdıkları köşe yazılarından dolayı www.boluobjektif.com sorumlu tutulamaz.



Diğer Yazıları
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları