120x600

Alemdar inşaat

01-04-2015 SİYASET

“Önüne gelen MHP’den aday adayı olamaz”

MHP Bolu il başkanı Mehmet Aydın bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylıklarından istifa eden Hasan Dinç ve Fikret Yılmaz ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Aydın; “Şahıslar bizim için önemli değildir. Bugüne kadar ülkücü hareket çok sınavlardan geçti. Milliyetçi Hareket Partisi şuan kamuoyu yoklamalarında bir milletvekili çıkartıyor. Biz ikinciye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” Dedi.

“Önüne gelen MHP’den aday adayı olamaz”
Bİ tur

MHP Bolu il başkanı Mehmet Aydın bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylıklarından istifa eden Hasan Dinç ve Fikret Yılmaz ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Partilerinin, yarım asırlık tarihe sahip, bir siyasi yapının çatısı olduğunu söyleyen Aydın; “ Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet tarihimizin kurumsallığını tamamlamış, en köklü kuruluşlarından birisidir. Bu seçimlerde de, kurumsal yapısı, elli yıllık siyasi birikimi ve bu birikimin ürünü olan vatansever, dürüst ve kaliteli ve enerjik kadrolarıyla iktidara talip bir siyasi partidir. Ülkemizin girdiği bu kritik süreçte de, tarih ve kader Türk Milliyetçileri olarak bizlere yine Türk Milletinin kaderi üzerinde, kurtuluşu ve yeniden dirilişi, ekonomik şahlanışı yönünde tarihi bir misyon yüklemeye hazırlanmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu il Teşkilatı olarak bütün adaylarımıza aynı mesafede olduğumuzu öncelikle camiamıza ve kamuoyuna duyurduk. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı olmak, hizmete ve fedakârlığa talip olmaktır. Dolayısıyla böyle bir siyasi harekette milletvekili aday adayı ve milletvekili adayı olmak, bir sorumluluk ve bedel gerektirmektedir. Kişisel hırsları tatmin ya da reklam aracı olarak kullanılmamalıdır, kullanılamaz. Öncelikle partimizden milletvekili aday adayı olma cesaretini gösteren tüm arkadaşlarımıza Bolu kamuoyu önünde teşekkür ediyorum. Partimizden aday adayı olmuş fakat Bu zorlu yürüyüşte bize ayak uyduramayacağı kanaatiyle aday adaylığından çekilmiş olan arkadaşlarımıza da anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

 

“Milliyetçi Hareket Partisinden önüne gelen aday adayı olamaz”

 

MHP Bolu il başkanı Mehmet Aydın sözlerini şu şekilde devam ettirdi; “Burası herhangi bir dernek, herhangi bir cemiyet ve ya kulüp değildir. Burası yarım asır Türk Milletinin geleceğinde önemli roller üslenmiş ülkücü hareketin temsil edildiği bir yerdir. Burada temsil noktalarına aday olanlar geçmişi temiz, hiçbir zigzağı olmayan davasına en iyi şekilde temsil eden aday olmalıdır. Türk Milliyetçiliğinin başlangıcı olarak kabul ettiğimiz Hun İmparatorluğunun kuruluşundan bugüne kadar gelinen süreçte iç ve dış düşmanlarımızla mücadele ettik. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne zaman iktidara geleceği anlaşılsa karanlık eller devreye girmekte ve hareketimizi sabote etmektedir. 1978 yılında Tandoğan mitinginde ki iktidar yürüyüşümüz 12 eylül darbesiyle engellenmiş, 1995 aralık seçimlerinde Nusret Demiral olayı ile engellenmiş, 2002 de bu sefer borsa manipülasyonlarıyla engellenmiş,2011 seçimlerinde kaset skandallarıyla engellenmiş ve son olarak ta 2014 yerel seçimlerinde Tahtavarelli siyaseti ile ilgili kamuoyu oluşturularak engellenmiştir. 2014 yerel seçimlerinde Bolu da da yerel seçimlerde partimizi aday konusunda sıkıntıya sokulmuştur. İnsanlar isimler ve kişiler üzerinde uğraşırken organize çalışan karanlık eller bu planı tertiplemiş yerel seçimlerde partimizin önünü kesmiştir.”

 

 

‘’Bizim yolumuz dikenlidir. Ayağını seven bizimle gelmesin.’’

 

Aydın sözlerini şu şekilde tamamladı; “7 Haziran Genel seçimleri bir kurtuluş mücadelesidir. Bir Kuvay-i Milliye hareketidir. Ben bu koltukta olduğum sürece bu seçimi sabote ettirmeyeceğime yemin ediyorum. Ülkemizin, Cumhuriyet tarihimizin en kritik, Aziz Milletimizin belki de köprüden önce son çıkış fırsatı olan seçimine hazırlandığı bu dönemde, ben dâhil şahısların ve kişisel beklentilerin hiçbir önemi yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi yaşanan bu süreci iyi analiz etmektedir. Partimize zor durumda bırakacak karanlık organizasyonlara asla pirim vermeyecektir. Şahıslar bizim için önemli değildir. Bugüne kadar ülkücü hareket çok sınavlardan geçti. Bu sınavlar bize vız gelir. Milliyetçi Hareket Partisi şuan kamuoyu yoklamalarında bir milletvekili çıkartıyor. Biz ikinciye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim yolumuz dikenlidir. Ayağını seven bizimle gelmesin.’’!

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları