120x600

Alemdar inşaat

01-04-2015 SİYASET

Güz topu Cop’a attı

Ak Parti Bolu milletvekili aday adayı Mehmet Emin Güz CHP’nin ‘2-1’i biz yapacağız’ yönündeki açıklamalarına ilginç bir yanıt verdi. Güz;” Aslında bu soruya benden ziyade CHP’nin 3.sıradaki arkadaşın yanıt vermesi lazım. Kendisini konu mankeni olarak mı çıkartıyorlar?” dedi.

Güz topu Cop’a attı
Bİ tur

Ak Parti Bolu milletvekili aday adayı Mehmet Emin Güz bugün Bolu’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aday adaylığı sürecinde Bolu teşkilatlarından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Güz; ”Bu dönemde teşkilatlarımızın dostluğunu, vefakârlığını ve kadirşinaslığını gördüm. Bu süreçte sivil toplum örgütlerini dolaştık. STK’larda sıcak karşılamalar gördük. Yıllar geçmesine rağmen dostlukların bitmediğini, eksilmediğini hatta attığını gözlemledik” biçiminde konuştu.

 

“Kendisini konu mankeni olarak mı çıkartıyorlar?”

Bolu Objektif haber sitesi yazı işleri müdürü Hakan Karacaören’in ”Bolu’da yerel politika bağlamında en çok merak edilen konu hangi partinin 2-1’i ya da 3-0’ı yapacağı. Bu konuda siz ne düşünüyor sunuz? yönündeki sorusunu yanıtlayan Güz; “ Tanju bey 2-1 yapacaklarını söyledi. Aslında buna benden ziyade CHP’nin 3.sıradaki arkadaşın yanıt vermesi lazım. Kendisini konu mankeni olarak mı çıkartıyorlar? Bizim hedefimiz 3-0’dır.3-0 yapmayı hedefliyoruz. Bunun coşkusunu ve heyecanını görüyoruz” biçiminde yanıtladı.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları