120x600

Alemdar inşaat

25-11-2014 SİYASET

Gerede-Senegal hattında hayat var!

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Gerede Belediyesi ile kardeş şehir ilan edilen Senegal heyeti ile 2 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldi. Senegal’de karşılaştığı durumdan çok etkilendiğini ve Türkiye-Senegal kardeşliğinin bir nişanesi olarak oraya bir okul yaptırmayı arzu ettiğini belirten Coşkunyürek, “İnşallah bir sonraki ziyaretimizde bu konuda somut adımlar atacağız ve bu arzumuzu gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Gerede-Senegal hattında hayat var!
Bİ tur

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Gerede Belediyesi tarafından kardeş şehir ilan edilen Senegal’in Mbacke Belediye Başkanı Serigne Abdou ve beraberindeki heyet ile Çarşamba günü öğle yemeğinde bir araya geldi.İlçede faaliyet gösteren bir restoranda gerçekleşen yemeğe Mbacke Belediye Başkanı Serigne Abdou, Büyük Elçi Moustahpa Ndiaye, Müsteşar Mamadou Boye ba ile belediye meclis üyeleri, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, Gerede İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Demirses Burku katıldı.Heyetle Senegal’de tanıştıklarını belirten ve 2 yıl aradan sonra Belediye Başkanı Serigne Abdou ile beraberindeki heyeti Gerede’de görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Kardeş şehir ilan ettiğimiz Senegal’in Mbacke kentinin yetkililerini ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

 

 

SENEGAL HEYETİNDEN  BEKLENMEDİK SÜPRİZ

Yemeğin ardından İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve Senegalli heyet birbirlerine karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Bu sırada Senegalli heyetinde yer alan bir kişi, Coşkunyürek’in Senegal ziyareti sırasında cep telefonu ile çektiği fotoğrafı İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’e gösterdi. Coşkunyürek ise gördüğü fotoğraf karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, fotoğrafı hatıra olarak hala saklayan kişiye teşekkür etti.

 

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ SORUNSUZ İLERLİYOR

5. Olağan Kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 20-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Yeniçağa, Mengen, Göynük ve Dörtdivan ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar ile yola devam edeceklerini açıkladı.Coşkunyürek konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı;

 

“YENİÇAĞA’DA UĞUR ŞAHİN KARDEŞİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Perşembe günü ayın 20’sinde Yeniçağa ile kongrelerimize başlıyoruz. Yeniçağa ilçemiz bu güne kadar partimize büyük destek vermiş ilçelerimizde birisi İnşallah bu desteğinin de devam edeceğini umuyoruz. Yeniçağa ilçemizde halen görevini devam ettiren Uğur Şahin kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz.

“MENGEN’DE DE MUHAMMED SARGIN ”

Akabinde 212inde Cuma günü Mengen ilçemizin kongresi gerçekleştirilecek. Mengen’de de Muhammed Sargın kardeşimizle inşallah yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz. O da ekibi ile beraber mengene hizmet etme noktasında heyecanı ve gayreti ile ilçemize ve çalışmalarımıza değer katacağına inanıyoruz. Bundan sonraki seçimlerde de gereken gayreti göstereceklerine inanıyoruz.

“GÖYNÜK’TE DE MEHMET DEMİRÖZ”

Cumartesi günü 22’sinde Göynük ilçemizin kongresi gerçekleşecek. Göynük’te AK Parti kurulduğu günden beri partimize yoğun destek veren ilçelerimizden bir tanesi. Bizim Göynük’teki desteğimiz hiçbir zaman yüzde 65’in altına düşmedi. En düşük aldığımız zaman bile oy oranımız yüzde 65 civarındaydı. Biz de göynük halkına teşekkür ettik şükranlarımızı sunduk ve 2002 den bu yanan Göynük’ün talep ve isteklerini yerine getirmek için gayret gösterdik ve Göynük halkımız da bunu takdir ediyor. İnşallah Göynük’te de Mehmet Demiröz kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz. Bu genç kardeşimin heyecanla canla başla çalışıp ekibi ile beraber Göynük’ün taleplerini, isteklerini, yapılması gerekenler noktasında gayret göstereceklerine inanıyorum.

“DÖRTDİVAN’DA ŞAHİN SERİN”

Pazar günü 23’ünde de Dörtdivan ilçemizin kongresi gerçekleşecek. Bu ilçemiz de partimizin kuruluşundan bu yana partimizin kalesi olan yerlerden bir tanesi Burada hiçbir zaman yüzde 70’in altına düşmedi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise yüzde 90 oy aldık. İnşallah onlar bize yine destek vermeye devam edecekler. Bu ilçemizde de Şahin Serin kardeşimiz yoluna devam edecek. Bu kadro ile bu ekiple ilçelerimizde biz AK Partinin faaliyetlerini çalışmalarını ve bu ilçelerin kalkınmasına destek verecek olan gayreti birlikte ortaya koyacağız. Toplumun, mazlumların, insanların sesi olacağız. Bolu insanının sesini seçilmişlerimize, bakanlarımıza, yetkililerimize genel merkezimize ulaştırarak sorunların çözümü noktasında büyük gayret göstereceğiz. Bizler bütün arkadaşlarımızla beraber bu yola ülkeye hizmet için çıktık. İyi niyetle yola çıktık. Hiçbir zaman bu makamları millete üstünlük taslama makamı olarak görmedik. Bu makamları millete hizmet makamı bir fedakârlık ve özveri makamı olduğunu bilerek hareket ettik. Bu makamlar gelip geçici önemli olan bu makamlarda hoş bir seda bırakabilmek, hizmet edebilmek, dua alabilmek. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla bunu başardığımıza inancındayım. Bundan sonra da bu ekibimizle beraber bu duaları almaya devam edeceğiz.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları