120x600

Alemdar inşaat

25-11-2014 SİYASET

Aydın, AKP ve CHP ’yi topa tuttu!

MHP Bolu il başkanı Mehmet Aydın hem hükümete hem de ana muhalefet partisi CHP’ye sert eleştiriler yöneltti. Aydın, partilerinin kongre süreciyle ilgili takvimi de açıkladı.

Aydın, AKP ve CHP ’yi topa tuttu!
Bİ tur

MHP Bolu il başkanı Mehmet Aydın ülke gündemi ve kongre süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin sürekli geriye giden, sürekli mirastan ve dünün birikiminden yiyen bir iktidar tarafından yönetilmekte olduğunu söyleyen Aydın; “Akp’nin ilkel ve yozlaşmış siyaset mantığının acı sonuçları her alanda hissedilmektedir. Bu zihniyetin 12 yılı deviren müflis politikaları aziz milletimizi canından bezdirmiştir. Akp; yokluk, yoksulluk, yolsuzluk ve yasak haline gelmiştir.Akp; işsizlikle, rüşvetle, adaletsizlikle, üretimsizlikle içiçe geçmiş, borç, faiz, rant, sömürü üzerine siyasetini inşa etmiştir. Görüyor ve yaşıyoruz ki, aziz milletimiz kronik ve kısır döngüye binen ekonomik sorunlara mahkûm edilmiştir. Kazanan yolsuzluk çeteleri, kaybeden dürüstlük ve namustur. Kazanan, kasasını tıka basa dolduran hırsızdır, soyguncudur, kaybeden ise topyekûn 77 milyondur. Elektrik, doğal gaz ve ulaşım fiyatlarına yapılan zamlarla vatandaşlarımız zora ve çileye mecbur bırakılmıştır. Bunun doğal sonucu olarak vatandaşlarımız pazarda, markette, bakkalda ihtiyaçlarının daha azını almak zorundadır. Akp hükümeti hangi ülke politikasına el atmışsa hep vatan hainlerini anar olmuştur. Ne zaman bir açılım yapsa yerelde ve ulusal basında eskinin azılı kızıl komünistleri şimdinin liberal solcu geçinen köşe yazarından, gazeteciden, sanatçıdan bozma melekesiz iktidar yalakası güruh ile kamuoyu oluşturup Türk Milliyetçilerine saldırmaya devam etmektedirler. Hedef tahtasına Türk Milletinin birliğini beraberliğini oturtarak,  her açılımda bir parça kopartıp Türk Milletinin yavaş yavaş kanayan yaralarını azdırıp parçalamayı hedeflemektedirler.” Şeklinde konuştu.

“Ülkemize bir dinamitte yeni CHP koymaktadır”

CHP’ye yönelik eleştirilerini de sıralayan Aydın; “Chp içindeki eskinin komünistleri şimdinin liberal solcuları,  Milliyetçi Hareket Partisini hedef alarak Akp’ nin değneği olarak gösterip manevi değerleri yüksek saf milliyetçi ülke insanını kandırmak için komuoyu oluşturmakta, milliyetçi oyları Chp’ ye kanalize etmeye çalışmaktadırlar. Oysa herkesin bildiği gibi akp’nin bu bölücü açılımları bizzat yeni chp yönetimi tarafından destelenmiştir” biçiminde konuştu.

“Gereken cevabı 2015 genel seçimlerinde alacaklar”

MHP Bolu il başkanı Mehmet Aydın sözlerini şu şekilde tamamladı; “Türk Milliyetçileri, Müslüman gömleği altına saklanmış yeşil komünistlere ve Kemalist gömleği giymiş kızıl komünistlere karşı her zaman uyanık olmalı ve nöbet yerini terk etmeden saflarını sıklaştırmalıdır. Türk Milliyetçisi  olan herkesi Milliyetçi Hareket Partisini davet ediyorum. Türk Milletinin kurtuluşu ancak ve ancak Milliyetçi Kadrolarla mümkündür. Milliyetçi Hareket Partisinin kongre süreci 4 Kasım 2014 tarihi itibari ile başlamış olup önce tüm ilçe kongreleri daha sonra il kongresi olmak üzere Kongre süreci 26 Şubat 2015 tarihi itibari ile son bulacaktır.”

 

   BOLU İL VE İLÇE TEŞKİLATI KONGRE TARİHLERİ

         
         

SIRA NO

İL

İLÇE

KONGRE TARİHİ

GÜN

         

1-

BOLU

MENGEN

06.12.2014

CUMARTESİ

2-

BOLU

DÖRTDİVAN

07.12.2014

PAZAR

3-

BOLU

SEBEN

13.12.2014

CUMARTESİ

4-

BOLU

KIBRISCIK

14.12.2014

PAZAR

5-

BOLU

MUDURNU

20.12.2014

CUMARTESİ

6-

BOLU

GÖYNÜK

22.12.2014

PAZARTESİ

7-

BOLU

GEREDE

27.12.2014

CUMARTESİ

8-

BOLU

YENİÇAĞ

28.12.2014

PAZAR

9-

BOLU

MERKEZ İLÇE

11.01.2015

PAZAR

10-

BOLU

İL BŞK.

08.02.2015

PAZAR

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları