120x600

Alemdar inşaat

04-04-2015 SİYASET

Ak Partili Kadınlar Zaferden Emin!

Ak Parti Bolu kadın kollarında görevli yaklaşık 175 kişi, hafta sonu "ekip çalışması", "etkili iletişim" ve "beden dili" konularını içeren eğitim programında bir araya geldi.Teşkilatlarda büyük önem arz eden kadınların halkla olan iletişimlerine katkı sağlaması amaçlanan eğitim programı sayesinde, Ak Parti'nin 13 yıllık makro ve mikro ölçekli hizmetlerinin vatandaşlara doğru aktarılması hedefleniyor.

Ak Partili Kadınlar Zaferden Emin!
Bİ tur

Bolu'da Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri, hafta sonu düzenlenen ve eğitim toplantısında bir araya geldi. Ak Parti Bolu Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın'ın ev sahipliği ile Cumartesi günü saat 12.30'da Köroğlu Otelde gerçekleşen toplantıya, İl Başkanı Yüksel Coşunyürek, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer  ve il/ilçe kadın kolları teşkilatlarına görevli yaklaşık 175 yönetim kurulu üyesi katıldı.Ekip çalışması, etkili iletişim ve beden dili konularını içeren eğitim sunumu öncesi gerçekleşen konuşmalarda kürsüye ilk çıkan isim Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oldu.  

YILMAZ; "GAYRETLERİNİZ BİZLERE GÜÇ KUVVET VERİYOR"

Konuşmasında kadın kollarının önemine değinen ve "seçim döneminde gerçekleştirdiğiniz özverili çalışmalarla daha da iyi anlıyor ve sizlere gıpta ediyoruz" şeklinde konuşan Başkan Yılmaz, "Hiçbir şey beklemeden, belki de hem kendilerini hem de eşlerini sıkıntıya sokarak bir partiyi ayakta tutan, girdiği tüm seçimlerde o bayrağı göndere dikmeye vesile olan siz kadınlarımız  bizler için çok önemlisiniz. Seçim dönemlerindeki gayretleriniz bizlere güç kuvvet veriyor. Benim durumumda olanlara enerji veriyorsunuz, eğer  bir hareketliliğim varsa bunun ana sebebi sizlersiniz" dedi. Yılmaz, ayrıca 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin büyük önem arz ettiğini kaydederek, "Kaybettiğimiz  3. milletvekilini alacak gücü yine sizlerin enerjisi, sizlerin duası ve sizlerin bereketi ile olacak" diye konuştu. 

YÜCEER; "EN ÖNEMLİ SİLAHIMIZ SİZLERSİNİZ"

Kurulduğu günden beri girdiği 9 seçimden zaferle ayrılan Ak Parti'nin 10'ncu seçime doğru ilerlediğinin altını çizen İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer'de gerçekleştirdiği konuşmada, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını (SKM) 8'nci kez üstlendiğini söyledi. 2002'den bugüne kadınlara değer verdiklerini ve elde edilen başarılarda kadınların büyük pay sahibi olduğunu belirten Yüceer, "Bu görevi ifa ederken en önemli silahımız, en önemli elemanlarımız sizlersiniz. Çünkü sizlerin girmediğiniz, açamadığınız hiçbir kapı yok" şeklinde konuştu. 

AYDIN: "BİZİM SAHAYA İNMEK GİBİ BİR DERDİMİZ YOK"

Programın ev sahipliğini yapan  Arzu Aydın'da yaptığı konuşmada, amaçlarının sorunsuz geçen kongre süreci sonrası eğitim toplantısı formatıyla bir araya gelerek mevcut birlik beraberliği daha da pekiştirmek olduğunu söyledi. Diğer siyasi partilerde bu tür organizasyonları "seçim hazırlığı" olarak adlandıracaklarını söyleyen Aydın, "Elhamdülillah bizim öyle bir hazırlık yapmaya ihtiyacımız yok. Onlar sahaya inmek olarak adlandırırlar ama bizim öyle bir derdimiz yok. Biz zaten her zaman sahada, halkın arasındayız. İyi günde kötü günde, çarşıda pazarda,  her yerde onlarla birlikteyiz. Çünkü biz halkız, ve bu tür terimleri tamamıyla reddediyoruz" diye konuştu.

AYDIN; "VARMAK İSTEDİĞİMİZ NOKTA ALLAH RIZASINI KAZANMAKTIR"

Devamında önemli bir görev üstlendiklerini ve hedeflerinin olduğunu söyleyen Arzu Aydın, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: 

"Evet, siyasette hedefler var. Bizim de hedeflerimiz var. Yerelde 3-0 diyoruz, genelde 400 milletvekili diyoruz ama bizim asıl amacımız, asıl varmak istediğimiz nokta Allah rızasını kazanmaktır. Biz sokağa çıktığımızda, vatandaşımızın kapısını çaldığımızda 'Allah sizden razı olsun' diyen insanları duyduğumuzda, bırakın seçimin galibi olmayı; biz bu dünyanın galibi oluyoruz. Çünkü hayır duası alıyoruz. 7 Haziran'da da o hayır dualarla hedefe varmak bizlere nasip olacaktır inşallah." 

COŞKUNYÜREK; " SİZLERİN ÖNÜNDE HER ZAMAN EĞİLİYORUZ"

Son konuşmacı olan ve toplantının hayırlar getirmesini temenni eden Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te, "Sizler bizlerin baş tacısınız. Siz, değer verdiğimiz hatta kıymet bile ölçemediğimiz kişilersiniz. Allah'ın yarattığı, emanet ettiği insanlarsınız. Onun için sizlerin önünde her zaman eğiliyoruz. Çünkü cennet sizlerin ayaklarınızın altında. Bunu biliyoruz, ve bugüne kadar bu şuurla hareket ettik. Bundan sonrada böyle devam edeceğiz" dedi. Ak Parti'de kadının hiç bir zaman 2'nci sınıf muamele görmediğini savunan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, konuşmasının devamında "Sizleri sadece seçimden seçime hatırlanan, seçimden seçme akla gelen bir varlık olarak görmedik. Başta kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimiz kadının değerini bildik.Çünkü biz, sizlerle varız. Sizler olmadıktan sonra ne kıymeti, ne değeri ne de geleceğe dönük bir hedefi olur" diye konuştu. 

KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI KARAARSLAN'A TAM NOT

Yapılan protokol konuşmalar sonrası Ak Partili kadınların karşısına çıkan Eğitimci, Kişisel gelişim Uzmanı Melihat Karaarslan, gerçekleştirdiği sunumla kadınları bilgilendirdi. 1 buçuk saat boyunca sahnede kalan ve ekip çalışması, etkili iletişim ve beden dili konularında kadınlara bilgiler aşılayan Karaaslan, gösterdiği performansla Arzu Aydın ve salondaki kadınlardan büyük beğeni kazandı.





HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları