120x600

Alemdar inşaat

20-11-2014 SİYASET

ABP Demirel’e başarılar diledi

Ankara Bolulular Platformu Derneği üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın HSYK'na atadığı 4 asil üyeden biri olan ve HSYK 3. Daire Üyeliğine seçilen Bolu Kıbrıscıklı Aysel Demirel'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

ABP Demirel’e başarılar diledi
Bİ tur

Ankara Bolulular Platformu, HSYK 3. Daire Üyesi Bolulu Aysel Demirel'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Ankara Bolulular Platformu Pazar günü gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul sonrasında ilk ziyaretlerini HSYK 3. Daire Üyesi olan Bolulu Aysel Demirel'e yaptı. Ankara Bolulular Platformu Başkanı Uğur Salih Uçar, Platformun faaliyetlerinden bahsederek, Birlik ve Beraberliğin amacını vurguladı. Başkan Uçar; "Yargı hizmetlerinin yürütülmesi temini için seçildiğiniz bu ulvi görevde şahsım, yönetim kurulu ve Ankara da yaşayan Bolulular adına hayırlı olsun der, başarılar dileriz bizi böyle bir toplantı salonunda ağırladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Ankara da yapılan faaliyetlere göre 300 kişiden 3000 kişiye kadar Boluluyu bir araya getirebiliyoruz. Faaliyetlerimiz artarak, devam ediyor. Bundan sonraki faaliyetlerde de sizi de aramızda görmek istiyoruz. Yoğun ziyaretler ve atmosferin içerisinde bizleri kabul ettiğiniz için bir kez daha teşekkürler. Başarılar dileriz" dedi.

“Birlik ve beraberlikten her zaman kuvvet doğar”

Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu 3. Daire Üyesi Aysel Demirel, Ankara da yaşayan Boluluların ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu ifade ederek; "Ankara Bolulular Platformunun kısa bir zamanda büyük bir başarı sağlayarak, Ankara’daki Boluluları bir araya getirmesinden çok memnun oldum. Sayın Başkan UÇAR faaliyetlerden bahsedince çok memnun oldum. Birlik ve beraberlikten her zaman kuvvet doğar. Faaliyetlerinize bende katılmaya çalışacağım" dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları