120x600

Alemdar inşaat

27-11-2014 SİYASET

“2015 seçimlerinin galibi olacağız”

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu 2015 seçimlerinin tek galibinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağını söyleyerek; “Toplumumuz Çağdaş, laik, gerçek cumhuriyeti savunan ve adaletin tecelli etmesi için mücadele veren Cumhuriyet Halk partisine 2015 yılında iktidarın anahtarını verecektir.” dedi.

“2015 seçimlerinin galibi olacağız”
Bİ tur

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu son aylarda CHP’nin kurumsal yapısına ciddi bir saldırının olduğunu söyledi. Partilerinin kuruluş felsefelerinin bu saldırıları def edecek güçte olduğunu vurgulayan Karsu; “Bizim partimiz Kuva-yi  Milliye ruhunu teşkil eden milli mücadele geleneğini temsil etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef haline getirerek CHP’nin hem batıyla ilgisini kesmek hem de CHP’yi Ak Partiye zarar veremez bir hale getirmek istiyorlar.” Dedi. AKP ile PKK arasında seçimlere 6 ay kalmasına rağmen görüşmelerin sürdüğüne dikkat çeken Karsu; “Hükümet ile PKK yandaşları ve APO pazarlık halindedir. Adeta seçimlere kadar ‘bizleri kollayın hadise çıkartmayın’ demektedir. CHP öteden beri herkese lazımdır. CHP cumhuriyetin kurucu, kollayıcı temel taşlarından biri olarak 91 yıldır hayatını devam ettiriyor.1945-1950 arasında kurulan partiler yıkılıp gittiler. CHP ise Dikta rejimlere karşı varlığını her zaman korudu ve mücadele etti. Bunun sebebi partinin temelinin Kuva-yi Milliye ruhuna dayanması ve eşsiz mücadele ruhudur. CHP ülkemizin aydınlık geleceğine sahip çıkarak kuruluş felsefesinin aynen devam ettirilmesini istemektedir. Bu yüzden de partimiz çeşitli saldırıların doğal hedefi konumuna gelmektedir.” Diye konuştu.

“Halk her şeyi anlıyor ve yaşananlarının farkındadır”

Hükümet ve PKK arasındaki antlaşmaların tartışılmasını önlemek için gündemi değiştirmek adına suni gündemlerin yaratıldığını vurgulayan Karsu; “Son yıllarda Ortadoğu’da özellikle Suriye ve Irak’ta yaşanan acı gelişmelerde hükümetin ne kadar payı olduğu gün gibi ortadadır. Komşu ülkelerin düşmanlarına silah ya da benzeri destekler vermeyi biz edep dışı olarak kabul ediyor ahlak dışı bulduğumuzu önemle belirtmek istiyoruz” biçiminde konuştu. CHP’nin 2015 yılında iktidara geleceğini tüm gücüyle buna inandığını söyleyen Karsu; “Halk her şeyi anlıyor ve yaşananlarının farkındadır. CHP’nin kuruluş felsefesi ülkemizin  dünyanın  sayılı ülkeler arasında yer almasını sağlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk ve onun ideolojisi Türkiye Cumhuriyetini dünyada sayılı ve saygın ülkeler arasında yer almasını sağlayarak üst noktalara taşımıştır. Aklıselim hedeflerle CHP’nin iktidara geleceğinden hiç kuşku duymuyorum. Toplumumuz Çağdaş, laik, gerçek cumhuriyeti savunan ve adaletin tecelli etmesi için mücadele veren Cumhuriyet Halk partisine 2015 yılında iktidarın anahtarını verecektir.” dedi.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları